Hämeenlinnan
 Autokeskus Oy
            Etusivu       Yritystiedot       Huoltopalvelut       Yhteystiedot       

    Citroën-merkkihuollon palvelut

Toimimme valtuutettuna Citroën-merkkihuoltona. Kauttamme saat edullisesti määräaikaishuollot, erilaiset korjaustyöt, alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet asennuspalveluineen...

Lue lisää...

    Autoasi -monimerkkihuollon palvelut

Huollamme ja korjaamme kaikki merkit osana Suomen suurinta ja tunnetuinta Autoasi -korjaamoketjua. Takuutyönä suoritamme määräaikaishuollot, tavanomaiset korjaukset, jakopäähuollot, katsastuskorjaukset, starttien, laturien, pakoputkistojen, pyöränlaakereiden...

Lue lisää...

    Caravan-huolto matkailuautoille, -vaunuille ja kaasulaitteille

Yli 10 vuoden kokemuksella huollamme ja korjaamme matkailuautot, -vaunut sekä erilaiset kaasulaitteet. Kauttamme saat myös alaan liittyvät tarvikkeet ja lisävarusteet tarvittaessa asennuksineen.

Palveluihimme kuuluvat mm.:
 • Määräaikais- ja vuosihuollot
 • Katsastuskorjaukset ja -käynnit
 • Akselistojen, vetopäiden ja jarrujen kunnostukset
 • Kosteusmittaukset
 • Kaasujärjestelmän koeponnistukset
 • Käytön opastus & neuvonta
 • Luvanvaraiset kaasulaitteiden ja -järjestelmien korjaus ja huoltotyöt
 • Pesut
 • Lisävarusteiden myynti ja asennus
 • Kolari- ja kosteusvaurioiden korjaus
Huollamme ja korjaamme myös venetrailerit ja erilaiset tavaran-, eläin- yms. kuljetusperävaunut.

Matkailuautojen huollot ja korjaukset

Meillä on laaja kokemus erityisesti Fiat Ducato ja Ford Transit -alustaisten matkailuautojen huolloista ja korjauksista, eli myös huollot ja korjaukset autopuolelle hoituvat tarvittaessa samalla kertaa asunto-osan töiden kanssa. Korjaamomme on varustettu nostimilla, joilla myös matkailuautot saadaan tarvittaessa nostettua.

Kaasulaitteiden asennukset, huollot ja korjaukset

Suoritamme luvanvaraiset kaasulaitteiden asennus- ja huoltotyöt sekä kaasujärjestelmien
koeponnistukset. Korjaamme ja huollamme kaasulaitteet, kuten jääkaapit ja lämmittimet.

Caravantarvikkeet, varaosat, nestekaasut yms...

Huoltopalveluiden ohella saat meiltä tavanomaiset caravan -tarvikkeet, kemikaalit, varaosat ja lisävarusteet. Valikoimaamme kuuluvat myös edullisesti hinnoitellut Teboil -nestekaasut.
 • 11 KG TÄYTTÖ 24 €
 • 5 KG TÄYTTÖ 18 €
Rengaspalvelut

Myymme uusia kesä- ja talvirenkaita myös matkailuautoihin ja -vaunuihin. Toimittajiltamme löytyy renkaita kaikissa hintaluokissa aina premium –merkeistä edullisimpiin renkaisiin. Pyydä tarjous uusista renkaista – hintamme ovat varmasti kilpailukykyisiä!

Noutopalvelu ja muualla suoritettavat työt

Voimme halutessasi noutaa matkailuautosi huoltoon tai korjaukseen veloituksetta Turengin alueella esim. kotoasi tai työpaikaltasi. Palvelu koskee ajamalla siirrettävissä olevia matkailuautoja. Matkailuvaunujen nouto ja palautus sekä huoltojen ja korjausten suorittaminen leirintäalueilla, kotonasi jne. onnistuu myös kohtuullista matkakorvausta vastaan. Nouto / palautus myös muualta Kanta-Hämeen alueella kohtuullista korvausta vastaan, soita tai ota sähköpostitse yhteyttä!

Voit maksaa myös laskulla / osissa

Huollon tai korjauksen yhteydessä voit valita maksutavaksi myös laskun 30 vrk korottomalla maksuajalla. Halutessasi voit laskun saatuasi sopia myös pidemmästä maksuajasta. Laskutus -vaihtoehdon käyttäminen edellyttää henkilötietojen tarkastusta ja hyväksyttyä luottopäätöstä.

SF-Caravan -jäsenkortilla -10% caravan-tarvikkeista ja lisävarusteista (pl. nestekaasu -tuotteet)!

Jätä soittopyyntö täyttämällä numerosi tähän     --