Hämeenlinnan
 Autokeskus Oy
            Etusivu       Yritystiedot       Huoltopalvelut       Yhteystiedot       

Hämeenlinnan Autokeskus Oy

Hämeenlinnan Autokeskus Oy on yli 20 vuotta autoalalla toiminut yritys, joka nykyisin on keskittynyt henkilö-, paketti- ja matkailuautojen huoltoon ja korjaukseen.

Autojen lisäksi palveluihimme on jo yli 10 vuotta kuulunut matkailuvaunujen ja kaasulaitteiden huollot ja korjaukset sekä varaosien ja tarvikkeiden myynti.

Ylipäätään henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus autoalalta, niin autokaupan kuin huoltotoiminnan puolelta.

Toimimme Harvialantien varressa, noin 2 km Turengin keskustasta Hämeenlinnan suuntaan.

Katso ajo-ohjeet yhteystiedot -sivulta.

Citroën -merkkihuolto ja Autoasi -monimerkkihuolto

Citroën -autoilijoille tarjoamme käyttöön asiantuntevan merkkihuoltomme palvelut. Citroën on henkilökunnallemme merkkihuollon osalta tuttu jo 1980 –luvulta lähtien. Pitkä kokemus merkistä ja sen erityispiirteistä takaa huolloille ja korjauksille korkean kustannustehokkuuden. Käytössämme ovat uusimmat merkkikohtaiset testilaitteet ja tehtaan korjaamokirjallisuus.

Huollamme ja korjaamme myös kaikki muut automerkit osana Suomen suurinta ja tunnetuinta Autoasi –korjaamoketjua. Meillä on todella laaja kokemus ja osaaminen erityisesti 1995-2013 vuosina valmistetuista henkilö- ja pakettiautoista - merkkiin katsomatta. Henkilökuntamme on toiminut uransa aikana Citroënin lisäksi mm. Ford, Hyundai, Suzuki ja Isuzu merkkihuollon palveluksessa.

Hyvin toimiva ja joustava asiakaspalvelu sekä huolellisesti suoritettu työ ovat meille erityisen tärkeitä asioita. Citroën –merkkihuollon osalta noudatamme luonnollisesti valmistajan huolto-ohjeistuksia ja käytämme alkuperäisiä varaosia. Autoasi –monimerkkikorjaamon puolella käytössämme on myös merkkikohtaiset huolto-ohjelmat lähes kaikkiin Suomessa liikkuviin automerkkeihin ja varaosina käytämme aina alkuperäislaatuisia varaosia – joten myös uudehkon autosi takuu säilyy normaalisti!

Lue lisää palveluistamme huoltopalvelut -sivulta.

Huoltotarjous netistä

Kotisivuiltamme hankit helposti ja nopeasti kustannusarvion autosi tarvitseman huolto- tai korjauspalvelun kustannuksista. Olemme pyrkineet tekemään kustannusarvion ja korjausajan saamisesta mahdollisimman helppoa ja joustavaa.

Tarjouspyynnön huollosta jätät seuraavasti:
  • Täytä etusivulle autosi rekisterinumero, yhteystietosi ja vapaamuotoinen kuvaus kaipaamastasi palvelusta tai ongelmasta autosi kanssa.

  • Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa - tavallisesti jo saman päivän aikana. Saat kustannusarvion ja ehdotuksen mahdollisesta huoltoajasta autollesi. Tarvittaessa teemme tarkentavia lisäkysymyksiä.

  • Hyväksyttyäsi tarjouksemme, varaamme tarvittavat osat varastoomme ja huollamme / korjaamme autosi sovittuna aikana. Mahdollisista lisätöistä olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä

  • Huoltotyön valmistuttua ilmoitamme, kun autosi on noudettavissa
Voit myös jättää meille soittopyynnön verkkosivujemme kautta.


Auton nouto huoltoon tai sijaisauto huollon ajaksi

Noudamme ajokuntoisen autosi huoltoon tai korjaukseen veloituksetta Turengin alueella. Nouto ja palautus onnistuvat myös pidemmälle kohtuullista korvausta vastaan.

Tarvittaessa voimme järjestää sinulle sijaisauton käyttöösi huollon tai korjauksen ajaksi järkevään hintaan. Teemme myös yhteistyötä autovuokraamojen kanssa, jos tarvitset autoa käyttöösi pidemmäksi ajaksi. Ilmoitathan sijaisauton tarpeesta hyvissä ajoin huoltoa varatessasi.

Caravan- ja kaasulaitehuollon palvelut suoritamme tarvittaessa myös leirintäalueilla, kesämökeillä jne. kohtuullista matkakulukorvauksta vastaan.

Joustavat maksutavat - myös osamaksulla

Maksutavoiksi hyväksymme yleisimmät maksukortit: Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro. Tarjoamme yksityisasiakkaille maksuvaihtoehdoksi myös laskutusta. Laskulle saat 30 vrk korotonta maksuaikaa, ylimääräisenä kuluna maksat vain 2,50 euron käsittely- / tilinhoitomaksun. Tietenkin voit maksaa huolto- tai korjauslaskusi myös käteisellä rahalla.

Toisinaan auton korjauksesta saattaa syntyä suuriakin yllättäviä kuluja. Pystymme tarjoamaan joustoa laskutusvaihtoehdon myötä mahdollisuutena jaksottaa maksu pidämmälle aikavälille. Valittuasi maksutavaksi laskun, saat 30 vrk korotonta maksuaikaa, jonka aikana voit sopia maksun suorittamisesta erissä jopa vuoden ajalle jaksotettuna.

Laskutus -vaihtoehdon käyttäminen edellyttää henkilötietojen tarkastusta ja hyväksyttyä luottopäätöstä.

Jätä soittopyyntö täyttämällä numerosi tähän     --